Ismerd meg a Camelot Kutyás Sport Egyesületet

2009-ben egy kaposvári kutyás baráti társaság hozta létre az Camelot Kutyás Sport Egyesületet.

Csapatunk versenyzői gárdája hétköznapi emberekből áll, akik bármit megtesznek kedvencükért, és rendszeres edzéssel komoly eredményeket tudnak magukénak. Vezetőnk Fazekas Ágnes, aki szakképzett agility edző, hoopers instruktor, sokszorosan tagja a magyar FMBB (belga juhász kutyák világszervezete) agility válogatottnak.
A folyamatos fejlődés érdekében szemináriumokra, tanfolyamokra és edzőtáborokba járunk. Több kutyaiskolával tartjuk a kapcsolatot, így idegen pályákon könnyedén lehet gyakorolni, és más kiképzői tematikák megismerésére is nagy hangsúlyt fektetnünk.

Ági - szívvel, lélekkel

A kutyák, és tulajdonképpen bármilyen állat iránti vonzalmam már gyermekkorom óta jelen van, és egyre csak fokozódik, hiszen már nem tudom elképzelni a napjaim a kutyák nélkül.
Az agility-t versenyszerűen 1998 óta űzöm, a kecskeméti Hírös Agility Klub alapítása után 2009 óta a Camelot Kutyás Sport Egyesületnél. A sportkarrierem nem volt zökkenőmentes, de soha nem adtam fel, így jó pár Agility Országos Bajnokság és világkupa top 10 versenyzője közt jegyeznek
kutyáimmal. Többször is képviseltük Hazánkat egyéniben és csapatban Belga Juhászkutyák Világbajnokságán, mely minden évben a legnagyobb célt jelenti számomra.
Mindenkinek más a motivációja, és másért kezd el sportolni, ezért személyre szabottan tartok edzést, egyéni ütemben haladva, közben a páros mentális és fizikai kondícióját fejlesztve. Igyekszem utat mutatni a tanítványaimnak, és segíteni abban, hogy igazi csapattá kovácsolódjanak kutyáikkal.

Minden kutyázni vágyó érdeklődőt szeretettel várunk kutyaiskolánkba, hogy minél több jól nevelt kutyus éljen környezetünkben.
Minden kutyát; a fajtatiszta kutyák mellett a keverék kutyákat is örömmel fogadjuk.

Foglalkozásaink a szaktanácsadástól a sportkutyázásig terjednek, a gazda és a kutya igényéhez és lehetőségeihez mérten. Fontos, hogy ne csak a tanulásról szóljon a nálunk töltött idő, hanem kellemesen eltölthető szabadidővé váljon azonos érdeklődésű emberek között. A kutyákat már
egészen fiatal kortól, a kötelező oltások megszerzése után várjuk, miután az állatorvos engedélyezte a közösségbe járást. Így igazán biztos szocializációs alapokat szerezhetnek, és a gazdinak is könnyebbé válik velük később a közös munka.
Büszke vagyok rá, hogy csapattársaim, akik hétköznapi emberek, kitartó munkával már az Agility Országos Bajnokság csapat dobogóján, a legfelső fokon is állhattak.

Készítette: Huszár Petra

Készítette: Huszár Petra

Készítette: Huszár Petra

Készítette: Huszár Petra

Készítette: Huszár Petra