Segíteni szeretnél?

Köszönettel fogadunk minden olyan támogatást, ami segít minket az edzések megtartásában, versenyek szervezésében és a versenyekre való eljutásban.

Mire gyűjtünk?

  • edzéshez speciális eszközök
  • pályahasználat
  • saját szervezésű versenyek díjai
  • saját szervezésű versenyek lebonyolítási költségei
  • hazai és nemzetközi versenyekre való eljutás

Pénzadomány

Pénzadományt egyesületünk javára az alábbi bankszámlára lehet befizetni:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

10918001-00000090-77730007

A beérkezett pénzadományról kérésre adóigazolást adunk.

A Személyi Jövedelemadó 1% felajánlása

Adószámunk: 1815065-1-14

Támogatás felhasználásának szabályai

Az adó 1 % támogatás kedvezményezettje beszámolási kötelezettséggel tartozik a Nav felé. A kedvezményezett, amely rendelkezik általa fenntartott vagy a megbízása alapján működtetett olyan internetes felülettel, amelynek tartalmáért a kedvezményezett felel. A beszámolási kötelezettség során a NAV részére megküldött dokumentumokat a saját honlapján is közzéteszi a felhasználást követő év május 31. napjáig, és azt e határidőtől számított egy évig nem távolíthatja el.

Köszönjük a támogatást!

Új rendezvénysátor segíti programjainkat

Nagy örömmel adunk hírt az EXPODOM.HU sátor webáruház felajánlásáról; egy gyorsan felállítható sátort adományoztak az Egyesületünknek. Ez az összecsukható pavilon segíteni fog abban, hogy még komfortosabbá és kényelmesebbé tegyük a rendezvényeinket és versenyeinket.

A Camelot Kutyás Sport Egyesület által szervezett versenyek, kutyás bemutatók és más szabadtéri programjaink során mindig hasznos, ha van egy olyan hely, ahol az időjárási körülmények kevésbé érvényesülnek, ezért is örültünk a felajánlásnak. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a sátor sok éven át szolgálni fogja az Egyesületet és hozzájárul a kutyás sportágunk fejlődéséhez.

Köszönjük az EXPODOM.HU-nak és minden támogatónknak a segítséget és a bizalmat!

adomany kep